PUISTOJUMPPAKAUSI 2023 ALKAA 15.5!

Sirkkalan puistossa ( Itäranta 1) taas jumpataan ja joogataan koko kesä.     

Kaikki tunnit käynnistyvät ma 15.5 alkaen ja jatkuvat elokuun loppuun saakka. 


Maanantai klo 18-19 Puistojumppa
Tiistai klo 18.30-19.30 Puistojooga
Keskiviikko klo 18-19 Puistojumppa


Hinta 6€ / krt
5x sarjakortti  28€
10x sarjakortti 50€


Kaupungin kapauskortilla alennus sarjakorteista -10€

Maksuvälineenä käyvät käteinen, kortti, smartum,epassi,edenred.
Sarjakortit voimassa 1 vuoden.

Tunneille et tarvitse ilmoittautua. Ota mukaan oma alusta. Välinetunneille voit halutessasi ottaa mukaan oman välineen ja jooga tunneille viltin/ joogatiilet. Tuon myös mukanani välineitä.
Tuntiteemat päivitän viikoittain ja löydät ne tämän sivun alalaidasta sekä facebookista

Säävaraus! Sateen yllättäessä ilmoitus peruuntumisesta tunti ennen alkua. Ilmoitus nettisivuilla ja facebookissa.


Puistojumppa

Reipasta, monipuolisesti koko kehoa kuormittavaa ja rennon iloista menoa vaihtuvin tuntiteemoin, mm kunto- ja coretreeniä oman kehon painolla sekä välinetunteja keppien, kuminauhojen ja käsipainojen vauhdittamana. Tunnit sisältävät myös helppoja askelluksia nostattaen sykettä. Tuntiteemat löytyvät viikoittain täältä ja fb 
sivuiltani.
Tunneilla voit säädellä tehoja oman kuntotasosi mukaan.


Puistojooga

Rentoa hyvän mielen joogaa kesäillassa. Tule rauhoittamaan ja rentouttamaan kehosi sekä mielesi. Koko kehoa avaavat lempeät liikkeet virtaavat flona tunnin aikana ja tunnin lopuksi hiljennämme ajatusten virtaa sekä teemme mielikuvaharjoitteita loppurentoutuksessa. Teemme paljon maan tasossa mutta välillä myös seisoma asanoita.
Et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta. 

Tervetuloa nauttimaan liikunnan ilosta sekä raittiista ulkoilmasta keskelle kauneinta kesää ja puistomaisemaa.Viikottaiset tuntiteemat:

MA 5.6 klo 18-19 Keppitreeni. Kepin kanssa koko keholle monipuolista liikettä ja varsinkin liikkuvuutta- Helppoa askellusta, lihaskuntoa, tasapainoliikkeitä lähes koko tunti pystyssä.
TI 6.6 klo 18.30-19.30 Puistojooga. Helppoa ja rentoa joogaa pystyssä ja maan tasossa. Haetaan keen kautta lihaksille sekä koko keholle liikkuvuutta sekä rentoutumista rauhallisilla asanoilla. Lopuksi 10 min rentoutus. Ota mukaan alustan lisäksi viltti ja joogatiilet jos sellaiset omistat. Et tarvitse ostamaan lähteä! :)
KE 7.6 klo 18-19 Kuntotreeni. Askellusta,lihaskuntoa,tasapainoa ja liikkuvuutta koko keholle pystyssä sekä matoilla tehden.