AJANKOHTAISTAPUISTOJUMPAT 1.6-26.8.2020

Sirkkalanpuistossa 

(Itäranta 1 Kimmelin takana)


MAANANTAISIN    KLO 18-19

KESKIVIIKKOISIN   KLO 18-19


Lisäksi satunnaisia lauantai tunteja  

KLO 11-12.

HUOM! Lauantai tunnit eivät ole joka viikkoisia kuten ma ja ke tunnit. Seuraa ilmoittelua!


HINTA: 5€ / tunti

Maksuvälineenä käyvät käteinen,

 e-passi,smartum,eazybreak ja edenred. 

5xsarjakortti 22€

10xsarjakortti 42€ 

(sarjakorttia ostaessa käy myös korttimaksu)

Säävaraus: Sateisella säällä 2h ennen tunnin alkua ilmoitus mahdollisesta peruutuksesta täällä ja facebook sivuilla.Pieniä sateita ei säikähdetä! :)

Tunneilla tavoitteena kohottaa kuntoa,saada hyvää mieltä sekä lisätä lihaskuntoa ja kehon liikkuvuutta.

Etukäteen ilmoitetuilla KEHONHUOLTOteemaisilla tunneilla haetaan kehon kireyksiin lisää liikkuvuutta ja lihasjumeihin helpotusta sekä hetken pysähtymistä ja mielelle hiljentymistä.

 Oma alusta mukaan!

 Tervetuloa mukaan liikkumaan! :)

Kaupungin lisäohjeistus puistojumppien ryhmäkokoon ja turvallisuusasioihin liittyen ei rajaa, että ryhmäkoko olisi oltava alle 50 hlöä. Eli kaikki mahdutaan hyvin isoon puistoon ja muistetaan edelleen turvavälit! :)


Jenni Moves facebook sivuillani ja Instagramissa sekä youtubessa pääset mukaani liikkumaan ja huoltamaan kehoa myös videoiden välityksellä. :)

 

Hierontaan tullessa erityishuomio hyvään käsihygieniaan. Jos tunnet olosi kipeäksi tai kuulut riskiryhmään niin siirräthän aikasi myöhäisempään ajankohtaan.

Hierontatilan puhdistusta tehostettu.


Jos sinulla on tällä hetkellä lahjakortti jossa viimeinen voimassaolopäivä lähestyy, niin ei huolta.

Kaikille lahjakorteille lisää käyttöaikaa!
 KEVÄÄN 2020 KEHONHUOLTORYHMÄT

ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT KEVÄÄN KEHONHUOLTOTUNNEILLE! 

 info@jennimoves.fi p.050-4413343

 Iltaryhmiin mahdollisuus osallistua myös kertamaksulla tai 5xsarjakortilla.Ota yhteyttä ja varaa paikka!


KESKIVIIKKO KLO 17.30-18.30 8.1-22.4.2020 ( 14 krt) Niinivaaran päiväkoti Vakkosalmenkatu 11                      (4 paikkaa jäljellä!)

SUNNUNTAI KLO 17.30-18.30 12.1-26.4.2020 ( 14 krt) Niinivaaran päiväkoti Vakkosalmenkatu 11                         ( 2 paikka jäljellä!)

Kaikissa ryhmissä kaksi taukoviikkoa kevään aikana.Pääsiäinen sekä toisen tauon päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta koko keväälle
Iltaryhmät 82€

Maksaa voit myös kahdessa erässä ilman lisäkuluja.                                                                                        Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät -10% ryhmän hinnasta.                                                                         Kaupungin kapauskortilla alennus -10€

Mahdollisuus käydä myös kertamaksulla 7€ / 5 x sarjakortti 32€  jos ryhmiin jää tilaa. Varaa paikka! Maksuvälineenä käyvät smartum, e-passi, eazybreak ja tykysetelit. 

Kehonhuoltotunneilla keskitytään monipuolisesti kehoa avaavien liikkeiden ja syvien tukilihasten vahvistamisen lisäksi lihasten rentoutumisen, venymisen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti rauhoittaa ja rentouttaa kehoa. Tunneilla käytetään myös jumppakuminauhoja, putkirullia ja keppejä sekä tehdään rentoutusharjoituksia ja pallohierontaa ryhmän toiveiden mukaan. Välineitä et tarvitse itse hankkia tunneille.

Tunti soveltuu kaikille aloittelijoista aktiiviliikuntaa harrastaville.

Jos kaipaat kehollesi liikkuvuutta lisää, lihasjumeihin helpotusta, pysähtymistä viikkoosi ja hetken rentoutumista sekä mielellesi hetken hiljentymistä, niin tervetuloa mukaan!