Hieronta

Klassinen ja urheilu

Hieronnan tavoitteena on lihasten kimmoisuuden parantaminen. Hieronta edistää heikentynyttä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vähentää kipua ja stressiä. Hieronnalla on posiiivisia vaikutuksia myös psyykeen; se rentouttaa ja helpottaa stressioireita.

Urheiluhieronnassa keskitytään erityisesti lihasten venyttämiseen ja muokkaamiseen ja huomioidaan aktiivisen liikkujan ja urheilijan tavoitteet, harjoittelu ja palautuminen.

Äänimaljahoito

Äänimaljahoito sopii hyvin rentoutumiseen. Se syvärentouttaa, rauhoittaa ja helpottaa kehon ja mielen jännityksiä. Hoidossa äänimaljoja asetetaan kehon päälle tai aivan kehon viereen. Hoito tapahtuu  hoitopöydällä vaatteet päällä viltin alla. Maljan värähtelyt saavat kehomme vesimolekyylit värähtelemään,vaikuttaen solutasolle saakka. Hoito ei sovellu jos sinulla on sydämentahdistin, olet raskaana tai syöpähoidot meneillään. 

Reiki energiahoito

Reiki, joka tunnetaan myös nimellä energiahoito on ikivanha luontaishoitomuoto, jossa energiaa välitetään käsien kautta hoidettavaan. Energiahoito elvyttää ja tasapainottaa kehon ja mielen omia, parantavia voimia ja rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä.

Energiahoidon tavoite on avata kehon oma energiakierto ja tasapainottaa kehon energia virtaukset. Keho voi esimerkiksi kerätä kipuja käsittelemättömistä asioista ja tunteista.

Hoito tapahtuu vaatteet päällä kevyin kosketuksin ja painalluksin.

Hoidosta tulevat vaikutukset ja kokemukset ovat yksilöllisiä. Hoidossa tapahtuu vain se, mitä tarvitset ja mihin olet valmis. Hoito voi myös nostaa pintaan asioita, jotka voivat tulla kehosta erilaisina tuntemuksina, kun keho alkaa korjaamaan itse itseään.


Liikuntapalvelut:

Ryhmäliikuntatunnit sekä tilaustunnit. Esim työ-ja polttariporukat.

- Syke- ja lihaskuntotreeniä,  sekä monipuolisesti välinetunteja keppijumpasta kuminauhatreeneihin ym.

- Kehoa huoltavat tunnit sekä rauhoittavat/rentouttavat jooga- ja äänimaljatunnit.