Hieronta

Klassinen ja urheilu

Hieronnan tavoitteena on lihasten kimmoisuuden parantaminen. Hieronnalla helpotetaan mm. staattisen työn aiheuttamia lihasjännityksiä esim. niska-hartia seudulla ja fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneita lihasten jännitystiloja ja kipuja . Hieronta edistää heikentynyttä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä nopeuttaa imunesteen kulkua, vähentää kipua, stressiä, ja päänsärkyä. Hieronnalla on positiivisia vaikutuksia myös psyykeen; se rentouttaa ja helpottaa stressioireita.

Urheiluhieronnassa keskitytään erityisesti lihasten venyttämiseen ja muokkaamiseen ja huomioidaan aktiivisen liikkujan ja urheilijan tavoitteet, harjoittelu ja palautuminen.

Reiki energiahoito

Reiki, joka tunnetaan myös nimellä energiahoito on ikivanha luontaishoitomuoto, jossa energiaa välitetään käsien kautta hoidettavaan. Energiahoito elvyttää ja tasapainottaa kehon ja mielen omia, parantavia voimia ja rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä.

Energiahoidon tavoite on avata kehon oma energiakierto ja pyrkiä näin palauttamaan tasapaino hoidettavan kehon energia virtauksissa. Keho voi esimerkiksi kerätä kipuja käsittelemättömistä asioista ja tunteista.

Hoito on kevyin kosketuksin ja painalluksin tapahtuvaa käsittelyä ja hiljaista tietoista kosketusta.

Hoidosta tulevat vaikutukset ja kokemukset ovat yksilöllisiä. Hoidossa tapahtuu vain se, mitä tarvitset ja mihin olet valmis. Hoito voi myös nostaa pintaan asioita, jotka voivat tulla kehosta erilaisina tuntemuksina, kun keho alkaa korjaamaan itse itseään.

Energia hoidosta voit saada apua kehon ja mielen rauhoittumisen ja tasapainottamisen lisäksi esimerkiksi elämän muutostilanteisiin,asioiden, tilanteiden,ihmissuhteiden selkeyttämiseen, tietoisuuden lisääntymiseen ja voimavarojen lataamiseen.

Liikuntapalvelut:

Ryhmäliikuntatunnit sekä tilaustunnit:

Sykettä ja lihaskuntoa kehittävää hikitreeniä vai kehoa huoltavaa liikuntaa tai joogaa?

Tavoitteena kunnon kohotus ja virkeämpi mieli tai kehon liikkuvuuden lisääminen ja lihaskireyksien vähentäminen.

Liikuntatunnin sisältöä voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan.


Kehon-ja mielenhuoltovideot

Mm. Keppijumppaa, kuminauhatreeniä, täsmä jumppaa niska-hartiaseudulle, rintarangalle, selälle, lavoille. Myös kehonhuoltovideoita sekä meditaatioita. Kysy lisää.