Hieronta

Klassinen ja urheilu

Hieronnan tavoitteena on lihasten kimmoisuuden parantaminen. Hieronnalla helpotetaan mm. staattisen työn aiheuttamia lihasjännityksiä esim. niska-hartia seudulla ja fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneita lihasten jännitystiloja ja kipuja . Hieronta edistää heikentynyttä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä nopeuttaa imunesteen kulkua, vähentää kipua, stressiä, ja päänsärkyä. Hieronnalla on positiivisia vaikutuksia myös psyykeen; se rentouttaa ja helpottaa stressioireita.Eri tekniikoita käytetään kunkin asiakkaan hierontatarpeen mukaan.

Klassisen hieronnan tarkoitus on rentouttaa lihaksia ja vähentää työperäisiä sekä ikääntyvän kehon vaivoja. Hieronnalla on suuri vaikutus kehon ja mielen rentoutumiseen ja on erinomainen hemmottelukeino.

Urheiluhieronnassa keskitytään erityisesti lihasten venyttämiseen ja muokkaamiseen ja huomioidaan aktiivisen liikkujan ja urheilijan tavoitteet, harjoittelu ja palautuminen.

Hieronnassa voi käydä säännöllisesti tai nauttia vain yksittäisestä kerrasta.

Hieronta toimii tärkeänä osana jokaisen ihmisen lihashuoltoa.


Reiki energiahoito

Reiki, joka tunnetaan myös nimellä energiahoito on ikivanha luontaishoitomuoto, jossa energiaa välitetään käsien kautta hoidettavaan. Energiahoito elvyttää kehon ja mielen omia, parantavia voimia ja rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä.

Energiahoidon tavoite on avata kehon oma energiakierto ja pyrkiä näin palauttamaan tasapaino hoidettavan kehon energia virtauksissa.               Keho voi esimerkiksi kerätä kipuja käsittelemättömistä asioista ja tunteista.

Hoito on kevyin kosketuksin ja painalluksin tapahtuvaa käsittelyä ja hiljaista tietoista kosketusta.

Hoidosta tulevat vaikutukset ja kokemukset ovat hyvin yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia. Hoidossa tapahtuu vain se, mitä tarvitset ja mihin olet valmis. Hoito voi myös nostaa pintaan asioita, jotka voivat tulla kehosta erilaisina tuntemuksina, kun keho alkaa korjaamaan itse itseään.

Liikuntapalvelut/

Kehonhuolto


JENNIMOVES LIIKUTTAA SYKSYLLÄ 2019: 

KEHONHUOLTO TUNNIT 

KESKIVIIKKO 4.9.2019 alkaen 

SUNNUNTAI  1.9.2019  alkaen

Lisätietoja -> ajankohtaista!!!


Joensuun Kansalaisopiston TULE ja KUNTOJUMPPA tunnit maanantaisin Mutalan koululla klo 18.05-20

JoenVoLin Aamuteho ja Kehonhuolto tunnit tiistaisin Tikkamäensalissa klo 10-12

Sykettä liikunnassa  HIIT ja Rahoitu ja rentoudu tunnit torstaisin Tikkarinteen peilisalissa klo 18.15-20.15TILAUSTUNNIT RYHMILLE, YRITYKSILLE JA URHEILUSEUROILLE. 


Sykettä ja lihaskuntoa kehittävää hikitreeniä vai kehonhuoltoa?

Tavoitteena kunnon kohotus, painonpudotus vai virkeämpi mieli

tai kehon liikkuvuuden lisääminen ja lihaskireyksien vähentäminen ?

Liikuntatunnin sisältöä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.


🌿🌿 Onko työyhteisösi vailla tyhy-toimintaa tai
virkistäytymis tapahtumaa?
🌿🌿

Miltä kuulostaisi koko kehoa ja mieltä huoltava tunti loppurentoutuksella sekä luento työhyvinvointiin ja henkilökohtaiseen jaksamiseen liittyen?
Kuka minä olen? Mitä unelmia minulla on? Mistä saan voimavaroja omaan arkeen?
Hallitseeko kiire? Mitkä ovat työyhteisömme energiasyöpöt?
Olisivatko nämä teemat ajankohtaisia myös teidän työyhteisössänne?
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
🌿JenniMoves yhteistyössä Elämäntaito Ilanan kanssa.
https://www.ilana.fi/ 🌿